Barça

Cornellà i Barça es juguen el pas als vuitens de final de la Copa

L'equip del Baix Llobregat, botxí de l'Atlètic de Madrid en la ronda anterior, posa a prova un Barça tocat i amb baixes després de perdre la Supercopa

Actualitzat

La Copa de les sorpreses tanca aquest vespre (21.00) la ronda de setzens de final amb un duel entre dos equips catalans, Cornellà i Barça, que veuen el partit des de perspectives molt diferents. L'equip verd, que tot i militar a Segona B ja es va encarregar d'eliminar el líder de Primera, l'Atlètic de Madrid, sap per l'experiència recent que, a un partit, pot sortir triomfant del duel. Els blaugranes, per la seva banda, es veuen obligats a reaccionar després de la decepció de la Supercopa d'Espanya, on se'ls va escapar el títol al minut 89.

L'eliminació del Madrid a Alcoi posa en alerta el Barça, que arribarà a la cita amb almenys 6 baixes confirmades: a les ja sabudes de Piqué, Ansu, Coutinho i Sergi Roberto per lesió s'hi afegeixen la de Messi per sanció i la de Dest, que té molèsties musculars. A més, és probable que Ronald Koeman reservi algun dels més habituals i, per tant, tenen moltes opcions de ser titulars jugadors com Neto, Junior Firpo, Umtiti, Pjanic o Riqui Puig. Fins i tot jugadors del filial, com Konrad de la Fuente o Ilaix Moriba, tenen molts números de jugar d'entrada o de tenir protagonisme un cop hagi començat el partit.

El Cornellà emprarà tots els recursos de què disposa per seguir fent història a la Copa, entre ells el factor camp. L'equip cornellanenc juga sobre gespa artificial, una superfície poc habitual a la qual estaran molt més adaptats que el rival i que Koeman va menystenir a la roda de premsa prèvia al matx: "Per mi, gespa artificial no és futbol", va dir el tècnic barcelonista. Una relliscada que els seus jugadors faran bé de no emular.

 

Anar al contingut