Barça

Cimera al Camp Nou per tractar les altes i baixes: Zubimendi no està descartat

El president Laporta s'ha reunit amb Xavi, Mateu Alemany i la resta de responsables tècnics. La renovació de l'entrenador ha quedat aparcada

Redacció Esport3Actualitzat

Ja no caldrà esperar més per Messi, però tampoc hi ha temps per perdre. A les oficines del Camp Nou, ja s'han posat mans a l'obra per avançar en la planificació de la temporada 23-24. Aquest migdia, hi hagut reunió de tots els responsables de l'àrea esportiva, amb Joan Laporta al capdavant.

També hi havia el vicepresident Rafa Yuste, Mateu Alemany, Xavi Hernández i el seu segon Òscar, a més de Deco, acompanyat per Alejandro Echavarría. El portuguès, però, encara no ha estat nomenat oficialment.

S'ha analitzat el mercat i s'ha debatut sobre les altes i les baixes. El club està excedit de fair play i, per tant, serà necessari donar sortida a més d'un jugador. Totes les operacions, de moment, estan encallades.

Busquets i Zubimendi, cara a cara
Busquets i Zubimendi, cara a cara

Zubimendi no està descartat

Xavi ha incidit en les prioritats de l'equip. L'adeu de Busquets obligarà a rastrejar el mercat per trobar-li un substitut. Sobre la taula, hi ha el nom de Zubimendi. Tot i el preu, el migcampista de la Reial Societat no està descartat. El tècnic també voldria reforçar la posició d'interior. Fins que no passi la final de la Champions, Gundogan, el preferit per Xavi, no prendrà una decisió definitiva.

El primer fitxatge al sac és el d'un central, Íñigo Martínez. La seva incorporació, però, no es podrà fer oficial fins que el club no alliberi prou massa salarial per poder inscriure'l.

Iñigo Martínez apunta al Barça
Iñigo Martínez apunta al Barça

La cúpula esportiva també ha aprofitat la trobada per analitzar, cas per cas, la situació dels futbolistes cedits. N'hi ha que compten per a Xavi, com Lenglet, Umtiti o Sergiño Dest. Són diferents els casos d'Abde o Nico González. Podrien tenir la seva oportunitat segons els moviments que hi hagi durant l'estiu.

La renovació de Xavi, aparcada

Per al mateix Xavi, la planificació esportiva és, ara mateix, el seu principal maldecap. No té tanta pressa, en canvi, per lligar la renovació del seu contracte. No se n'ha parlat, de fet, en la reunió d'aquest divendres a les oficines.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut