Atletisme

Christophe Lemaitre es proclama campió d'Europa en l'esperada final dels 100 metres

L'Estadi Olímpic Lluís Companys ha estat testimoni de la prova més esperada del dia. El duel Lemaitre-Chambers l'ha guanyat el francès. Lemaitre, de 20 anys, ha aconseguit la medalla d'or en la final dels 100 metres amb un temps de 10.11. Feia 28 anys que un atleta blanc no quedava primer en els 100 metres d'uns Europeus. El podi l'han completat el britànic Mark Lewis-Francis i un altre francès, Martial Mbandjock. El portuguès Obikwelu ha estat quart, mentre que Dwain Chambers només ha pogut ser cinquè.

Actualitzat
La semifinal dels 100 metres ha comptat amb la participació de l'atleta del FC Barcelona Ángel David Rodríguez, que no s'ha pogut classificar per a la final. El català Marc Orozco també ha quedat fora, en aquest cas de la final dels 400 metres. En aquesta mateixa disciplina, però en categoria femenina, Begoña Garrido també s'ha quedat a les semifinals.

Tres espanyols a la final del 1.500

Manuel Olmedo, Reyes Estévez i Arturo Casado s'han classificat amb solvència per a la final del 1.500, una de les proves que més interès desperta. Olmedo ha estat segon a la seva sèrie, mentre que el català Estévez i Casado han acabat primer i segon, respectivament, en la segona i definitiva sèrie. Tots tres somien aconseguir medalla.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut