Barça

Cesc té decidit no presentar-se a l'inici de la pretemporada de l'Arsenal com a mesura de pressió

Cesc Fàbregas ha fet un pas més per forçar el seu fitxatge pel Barça. Segons ha pogut saber TV3, el migcampista d'Arenys no es presentarà aquest dilluns a l'inici de la pretemporada amb l'Arsenal. Cesc espera que el tècnic de l'equip anglès, Arsène Wenger, compleixi la seva promesa de deixar-lo tornar per fi a casa. Per si de cas, el jugador vol deixar clara la seva postura, per si hi havia algun dubte que vol jugar a les ordres de Guardiola la pròxima temporada. De moment, l'oferta del Barça a l'Arsenal segueix sent la mateixa: 35 milions d'euros. El desenllça a aquest interminable culebrot de l'estiu sembla imminent.

Actualitzat
El fitxatge de Cesc Fàbregas sembla que podria ser imminent. El jugador català té molt clar que el Barça serà el seu destí i està disposat, si cal, a forçar la màquina. I el que Cesc farà, o almenys així ho té previst a dia d'avui, és no presentar-se aquest dilluns al primer entrenament de pretemporada amb l'Arsenal. L'estiu de l'any passat el jugador català va ser el centre d'atenció del conjunt londinenc després que Arsène Wenger es va negar a deixar-lo marxar.

Encallat com està el seu fitxatge, Cesc es declararà en rebel·lia i ho farà a contracor perquè s'estima l'Arsenal i els seus aficionats, però entén que no hi té més remei. Sap que a Londres quedarà com el dolent de la pel·lícula i que aixó ja li va bé a Wenger.

L'estiu de l'any passat ja es va mullar i no li va servir de res. Aquest estiu, la seva actitud envers el fitxatge pel Barça havia estat molt més moderada, però veient que les negociacions no avancen dilluns n'escenificarà el gest definitiu. L'oferta per Cesc del Barça a l'Arsenal segueix sent la mateixa: 35 milions d'euros. Ara, el club blaugrana confia en poder tancar el traspàs abans del 5 de juliol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut