Ceballos es mulla sobre la no expulsió de Gavi
Ceballos es mulla sobre la no expulsió de Gavi
BARÇA

Ceballos es mulla sobre la no expulsió de Gavi

Dani Ceballos ha parlat durant la concentració amb la selecció absoluta sobre els seus enfrontaments més recents amb Gavi

Redacció Esport3Actualitzat

Tres clàssics en dos mesos. Després de la victòria del Barça sobre el Madrid en el darrer enfrontament de Lliga a l'Spotify Camp Nou (2-1), la tensió entre els eterns rivals ha esclatat. Especialment entre Gavi i Dani Ceballos, els dos sevillans amb un passat al futbol base del Betis, que han tingut més d'una topada sobre el terreny de joc.

Primer va ser en la final de la Supercopa, quan el migcampista del Reial Madrid va fer una forta estirada de cabells al blaugrana després d'una falta. I l'última va ser diumenge passat, en el clàssic de Lliga, quan Gavi va empènyer el jugador del Madrid sense la pilota després d'una trepitjada a Lewandowski.

 

 

Tots dos es van retrobar en la concentració de la selecció espanyola a la ciutat esportiva de Las Rozas menys de 24 hores després del duel de Lliga. La selecció ha de disputar dos partits davant França i Noruega, i el nou entrenador vol comptar amb els dos andalusos. En una entrevista a Marca, el jugador del Madrid ha explicat que Luis de la Fuente va insistir que parlessin i resolguessin el problema perquè l'ambient a la selecció fos el millor.

''L'entrenador era conscient que havíem tingut conflictes sobre el terreny de joc. Ens va dir que parléssim, i això hem fet.''

 

''Tot i que vivim a 10 quilòmetres de distància, no el coneixia''

Pel que fa a la rivalitat sobre el camp, Ceballos no hi ha donat importància i ha afirmat: "Ja sabeu com som els del sud. Molt calents" Però la germana del madridista sí que s'ha encarregat de tirar més llenya al foc assenyalant de manera contundent i clara la seva opinió en una entrevista per a El Día Después, de Movistar+.

''No hi ha cap rivalitat perquè penso que el meu germà és molt més futbolista.''

 

 

Les qüestions personals ara han de quedar en segon pla perquè durant aquesta aturada per seleccions tots dos han de defensar la mateixa samarreta. Ceballos ha assegurat: "Tot està resolt. El que passa al camp, al camp es queda. Ara som companys i compartim posició, hem d'anar en la mateixa direcció." Però el 5 d'abril arribarà un nou clàssic, en què no hi ha cap dubte que tots dos tornaran a defensar els seus colors.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut