Catalunya s'ha imposat al Campionat de federacions d'atletisme d'Espanya (@AtletismoRFEA)
Atletisme

Catalunya s'imposa al Campionat de Federacions d'Atletisme d'Espanya

Els i les atletes integrants del combinat català s'han imposat en deu modalitats de competició individual i, per equips, en el relleu mixt de 4x100

Actualitzat

Victòria de Catalunya al Campionat de Federacions d'Atletisme d'Espanya que s'ha disputat a Pamplona. Els i les atletes integrants del combinat català han sumat deu victòries en diferents modalitats de competició individual i una per equips que ha estat en el relleu mixt de 4x100.

Adel Mechaal s'ha imposat a la proves dels 5.000 metres i a la dels 3.000; Esther Guerrero ha guanyat en els 1.500; Jaël Bestué ha estat la més ràpida en els 200 metres; Bernat Erta, en els 400; Sara Gallego, en els 400 tanques; Laura Redondo ha estat qui ha llançat més lluny el martell; Marta Galimany, la més ràpida en els 5.000 metres; Ibrahim Ezzaydouny, en els 3.000 obstacles i Bilal Nouali ha estat el millor en llançament de javelina.

El podi l'ha completat Madrid, que ha acabat en segona posició, i Castella i Lleó que s'ha emportat la tercera millor classificació en el global del campionat.

 

Anar al contingut