Josep Maria Bartomeu, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Bartomeu: "La revista Forbes va dir que el 2020 el Barça va ser el club més valuós del món"

L'expresident del Barça ha tornat a defensar la seva gestió econòmica en dues entrevistes que ha concedit als diaris Sport, Mundo Deportivo i L'Esportiu l'endemà del comunicat per rebatre els resultats de la Due Diligence

Redacció Esport3Actualitzat

Josep Maria Bartomeu ha concedit dues entrevistes als diaris Sport i Mundo Deportivo per defensar la seva gestió econòmica al Barça l'endemà d'emetre un comunicat per rebatre les conclusions de la Due Diligence que va presentar el CEO blaugrana Ferran Reverter.

L'expresident blaugrana ha assegurat a l'Sport que la situació econòmica del club no és tan greu com va assegurar la junta directiva de Joan Laporta. 

"La situació econòmica no és tan greu com sembla que es diu des del club, sinó que és una situació provocada per la Covid."

Bartomeu ha insistit en l'entrevista a Mundo Deportivo que la seva gestió no ha estat nefasta, tal com la va qualificar Reverter durant la seva presentació.

"La gestió ha estat sèria i responsable. No ha estat nefasta. No ho dic jo. Ho diu LaLiga, la UEFA en el seu Fair Play Financer i els auditors. Hi ha hagut beneficis de prop de 185 milions d'euros. Ha estat una bona gestió. La revista Forbes va dir que el 2020 el Barça va ser el club més valuós del món".

En l'entrevista de L'Espotiu , Bartomeu manté la línia de la desdramatització de la situació i es mostra categòric dient que "Ningú ha ficat la mà a la caixa":

"Ningú de la meva junta ha ficat la mà a la caixa. Segur que no, després de tants mesos ja ho sabríem. Això no es pot amagar. Primer ens van vendre l'auditoria, i com que no sortia res van fer una due diligence, i com que tampoc surt res ara fan el forensic. Poden anar fent el que vulguin".

També s'ha defensat sobre l'afirmació que es cobraven comissions molt altes en alguns fitxatges:

"M'agradaria saber quin jugador o jugadora és. No ho sé, però crec que no. A veure si hi ha algun jugador jove d'aquests del Barça B que van fitxar... però jo no recordo que s'hagi pagat cap comissió del 30%. Sí que s'han pagat comissions, però la majoria del 5% i algunes del 10%, però molt poquetes".

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut