Pierre-Emerick Aubameyang fa una tombarella per celebrar el seu primer gol amb el Barça (Reuters)

Aubameyang s'estrena amb un hat-trick a Mestalla

El davanter gabonès s'estrena a Mestalla amb un hat-trick en el seu segon partit com a titular i ho celebra amb tombarelles

Pierre-Emerick Aubameyang sempre s'ha caracteritzat, entre altres virtuts, per la seva facilitat golejadora. I no ha trigat gaire a demostrar-ho a can Barça. En el seu quart partit, segon com a titular, ja ha vist porteria. I ho ha fet per partida triple.

L'exjugador de l'Arsenal ha obert la llauna davant el València als 23 minuts amb una gran rematada, forta i ajustada a l'escaire, que ha deixat sense opció Mamardaixvili. I ha aprofitat també la seva segona ocasió de gol per establir el 0-3 rematant al fons de la xarxa una passada enrere de Gavi en un atac iniciat per Ousmane Dembélé, amb qui Auba va tenir una gran connexió quan tots dos van coincidir al Borussia Dortmund. El gol ha pujat al marcador amb suspens, ja que l'àrbitre l'ha hagut de revisar a través del VAR per confirmar-ne la validesa.

El tercer ha vingut després de desviar lleugerament una rematada de Pedri. En un inici el gol s'ha concedit al canari, però el col·legiat li ha acabat atorgant al davanter gabonès.

Aubameyang ha celebrat el seu primer gol amb unes espectaculars tombarelles cap endavant, una de les seves celebracions habituals.

Resum del València-Barça (1-4)