Hervé Renard, en un entrenament amb l'Aràbia Saudita
Hervé Renard en un entrenament amb l'Aràbia Saudita (Reuters)
Futbol Internacional

Apunten a Hervé Renard com a nou seleccionador de l'equip femení francès de futbol

El fins ara seleccionador de l'Àràbia Saudita agafaria les regnes després que les jugadores s'amotinessin contra la seleccionadora

Redacció Esport3Actualitzat

Hervé Renard serà nomenat nou seleccionador de l'equip femení francès de futbol, segons apunten diversos mitjans de França.

L'encara seleccionador masculí de l'Aràbia Saudita sembla que serà l'escollit per la federació gal·la per rellevar Corinne Diacre. Fa només uns dies les jugadores de la selecció es van amotinar contra la seva entrenadora, que va acabar sent destituïda només 20 dies després de la guspira encesa per la capitana Wendie Renard, que comparteix cognom amb qui probablement serà el seu nou seleccionador.

Renard encara és el vigent seleccionador de l'Aràbia Saudita. Al Mundial de Qatar no va passar de la fase de grups, però va aconseguir una històrica victòria (2-1) contra la selecció que s'acabaria enduent el Mundial, l'Argentina.

Renard té una àmplia experiència com a entrenador a l'Àfrica. Abans de l'Aràbia Saudita va entrenar el Marroc, Costa d'Ivori i Zàmbia. A Europa s'ha fet càrrec de diversos equips, com el Lilla i el Sochaux, a França.

Anar al contingut