FUTBOL

Antonio Hidalgo: "Els rivals de dalt ens veuran de manera diferent si guanyem l'Albacete"

El Sabadell rep aquest divendres l'Albacete en un duel directíssim per a la permanència, i si són capaços de sumar els tres punts deixaran l'equip d'Alejandro Menéndez a cinc punts de distància

Imma Casares FerreiroActualitzat

El Sabadell només ha perdut un partit en les últimes deu jornades: el que va jugar la setmana passada contra l'Espanyol a l'RCDE Stadium. Està en un bon moment, té bones sensacions i, sobretot, té l'oportunitat d'enfonsar un rival directe com és l'Albacete. L'equip d'Alejandro Menéndez és el tercer per la cua, a dos punts dels arlequinats, que estan fora de les places de descens. L'entrenador del Sabadell, Antonio Hidalgo, ha valorat aquest partit:

"Demà serà un dia important; som davant d'un rival directe, tenim l'oportunitat d'allunyar-los si guanyem i sabem que els equips de dalt ens miraran de manera diferent si sumen els tres punts."

Per tant, Hidalgo no pot ser més clar: "Demà ens tocarà patir però hem d'anar amb tot per sumar els tres punts."

A la primera volta, l'Albacete va guanyar al Carlos Belmonte per un clar tres a zero, cosa que no treu la son a Antonio Hidalgo.

"No perdo el temps en pensar què va passar a la primera volta; en tot cas, el temps el perdo en analitzar l'Albacete actual i la manera com podem guanyar-los. Som davant un partit que serà molt i molt difícil."

I un partit que, a banda de difícil, pot suposar tota una declaració d'intencions dels arlequinats en la lluita per la permanència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut