Antoine Griezmann en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Antoine Griezmann: "Confieu en mi i tot sortirà sol"

El francès ha enviat un missatge tranquil·litat a l'afició del Barça i admet que adaptar-se a un equip com l'equip blaugrana no és gens fàcil

Actualitzat

Antoine Griezmann ha explicat en una entrevista a la televisió francesa Téléfoot que no es penedeix de la decisió d'haver fitxat pel Barça aquest estiu passat, i ha enviat un missatge de confiança a l'afició blaugrana:

"Estic orgullós de la decisió de ser on soc i serà el treball que ho marcarà tot. Confieu en mi i tot sortirà sol. He de guanyar-me la confiança de l'equip i estaré a punt."

El francès, que està concentrat amb la seva selecció, confessa que l'adaptació al Barça no és senzilla, perquè tot és diferent, i que toca treballar.

"El Barcelona no és el lloc més fàcil. És una plantilla nova, un club diferent, una nova tàctica, un nou posicionament i rol per a mi. Però és el que hi ha i toca treballar."

Finalment, Griezmann s'ha definit com un jugador d'equip, i que encara que pugui marcar molts gols, el seu objectiu principal és ajudar l'equip amb tot el que pugui.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut