Ansu, felicitat per un dels rivals del Mallorca
Ansu, felicitat per un dels rivals del Mallorca
Barça

Ansu Fati reapareix tres mesos i mig després i el Camp Nou s'endolla

L'estadi barcelonista ha tornat a veure en directe "un jugador amb estrella", tal com el defineix Xavi, que l'ha situat en punta per estalviar-li moviments explosius

Redacció Esport3Actualitzat

Era un dels principals al·licients del Barça-Mallorca, i més després que Xavi Hernández anunciés que aquest "jugador amb estrella" participaria uns minuts a la segona meitat del partit. Uns minuts que, finalment, han estat un quart d'hora. Ansu Fati ha tornat a trepitjar la gespa del Camp Nou i els culers han vibrat com si fos la primera vegada. Quan el davanter juga, l'estadi creu en el fet que el "10" del Barça porti l'equip a consumar el salt de qualitat que aquesta temporada s'ha quedat a mig fer. En la memòria, la seva última reaparició al Camp Nou, en aquell Barça-Llevant que va dinamitar en només uns minuts i un golàs de fora l'àrea.

Contra els balears no ha marcat, però ha canviat l'atmosfera. El tècnic de Terrassa, que mai ha deixat de reconèixer que l'han enyorat molt, l'ha fet entrar per Ferran Torres, però situant-lo en punta per estalviar-li moviments explosius i els esprints propis dels extrems. Es busca una reentrada progressiva. Partint de l'eix central de l'atac, l'internacional ha participat del joc menys del que en ell és habitual però, tot i això, ha intentat un xut que ha picat les cames d'un defensa balear.

L'ha enyorat Xavi i l'ha enyorat el públic. Ara ja és aquí. Ansu Fati ha tornat i el barcelonisme demana que una vegada per totes les lesions el respectin i que els seu futbol torni a il·luminar un Camp Nou necessitat d'alegries.

Enmig del panorama de l'equip, sense un horitzó massa il·lusionant, l'afició ha ovacionat el jugador nascut a Guinea-Bissau que tornava a una convocatòria tres mesos després d'haver-se lesionat el bíceps femoral. Va ser la nit del 20 de gener a San Mamés, durant la pròrroga de l'eliminació de la Copa del Rei a mans de l'Athletic Club.

Això sí, reapareix Ansu però la infermeria blaugrana no es buida. Aquest diumenge, el central Piqué hi ha tornat a entrar després de recaure de les molèsties musculars que l'hi estan fent la guitza des de fa setmanes.

Torna a veure el resum del Barça-Mallorca (2-1):

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut