Xavi Hernández, amb Jordi Alba durant el partit contra el Mallorca
Xavi Hernández, amb Jordi Alba en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Xavi: "Hem acabat patint i era un partit per guanyar folgadament"

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat satisfet pel joc del seu equip, però ha lamentat els errors en defensa que han donat emoció al tram final del duel

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha tornat al camí de la victòria al Camp Nou davant un Mallorca molt necessitat a la classificació. Els gols de Memphis i Sergio Busquets han donat tres punts que permeten al Barça consolidar-se en solitari a la segona posició de la Lliga. Xavi Hernández s'ha mostrat satisfet amb l'actuació del seu equip, tot i que creu que han acabat patint més del compte per la superioritat que han tingut.

"Estic satisfet per la victòria perquè era molt crucial, també pel joc. Era un partit per acabar 3-0, però hem acabat amb aquest gol que portem parlant tota la setmana d'evitar. Al final pateixes i era un partit per guanyar folgadament. En general, però, marxo satisfet."

"Memphis ha jugat perquè entrena molt bé. Potser un altre jugador, en la seva posició, s'hagués rendit, però ell no ho ha fet. Volem aquest tipus de jugador, capaç de marcar la diferència, que avui ho ha fet. En algunes ocasions potser he estat injust amb ell, però si rendeix així ha de participar."

Xavi també ha lloat Ansu Fati i ha mostrat la seva felicitat pel retorn del davanter als terrenys de joc. El blaugrana feia 100 dies que no jugava amb el Barça, després de la lesió que va tenir a finals de gener, a San Mamés, als vuitens de final de la Copa del Rei.

Per contra, una de les males notícies que ha deixat el partit ha estat la nova lesió de Gerard Piqué. El central ha tornat a notar molèsties i ha demanat el canvi quan encara no havia acabat la primera part.

"Ell estava bé i ha començat el partit bé, però ha notat molèsties en una acció. S'ha apropat a la banqueta i m'ha demanat el canvi. Hem d'agrair tot l'esforç que està fent, demostra la implicació i el lideratge que té. Quan ell hi és ens sentim més segurs."

Xavi Hernández també ha tornat a ser clar amb Ferran Torres. El davanter no ha estat afortunat de cara a porteria i, fins i tot, ha vist com se li anul·lava un gol per fora de joc d'Aubameyang. El tècnic blaugrana, però, s'ha mostrat confiat en el jugador.

"No em preocupa Ferran Torres perquè acabarà fent gols. Ha fet gols i assistències i avui ha participat molt. Estic molt satisfet amb el seu treball, com pressiona, la seva humilitat i ambició... Estic molt content amb ell."


Resum del Barça-Mallorca (2-1)

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut