Barça

Cimera mèdica per a la reaparició d'Ansu Fati

Els serveis mèdics del club i els dos metges que el van operar, Ramon Cugat i el portuguès Juan Carlos Noronha, s'han reunit per donar el vistiplau al final del seu procés de recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dijous, al Camp Nou, hi ha hagut cimera mèdica per Ansu Fati. Els serveis mèdics del club i els dos metges que el van operar, Ramon Cugat i el portuguès Juan Carlos Noronha, s'han reunit per donar el vistiplau al final del seu procés de recuperació. Ara, recuperadors i fisioterapeutes aconsellaran quan és millor que reaparegui. Tot apunta que podria ser la setmana que ve, dilluns, contra el Granada, o dijous contra el Cadis.

Negociacions per a la renovació

No és cap casualitat que hagi heretat el 10 de Leo Messi. Al Barça, tothom assenyala Ansu Fati com un gran valor de futur. De fet, garantir la seva continuïtat és una de les prioritats de l'actual junta directiva. Ansu Fati té firmat el contracte fins al 30 de juny del 2022 i ja hi ha hagut una primera reunió formal per mirar d'avançar en l'acord de renovació.

 

La Cadena SER ja va informar, ahir, d'una trobada de Joan Laporta amb l'entorn d'Ansu Fati i el seu representant, Jorge Mendes, en un restaurant de Barcelona. Va ser aleshores quan el futbolista va transmetre al president blaugrana la seva intenció de seguir al club. Segons la mateixa informació, Laporta també els hauria exposat, però, les estretors actuals de la institució.

De reunions, encara n'hi haurà més. D'entrada, però, la predisposició de totes les parts és absoluta i l'acord definitiu no s'hauria d'endarrerir gaire.

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut