Anglaterra derrota Croàcia (1-0) en la seva estrena a l'Eurocopa

Un solitari gol de Raheem Sterling ha donat els tres punts als de Southgate

L'estrena d'Anglaterra en una fase final d'una gran competició sempre genera molta expectació. I si l'estrena és a l'estadi de Wembley davant del seu públic, encara és més esperada. Els de Gareth Southgate han derrotat Croàcia per 1-0 gràcies a un gol de Raheem Sterling i mantenen viva la il·lusió dels aficionats dels "three lions".

Anglaterra ha començat molt bé, dominant el ritme del partit i creant ocasions de gol. Foden ha rematat al pal en el minut 6 i, poc després, el porter Livakovic ha evitat el gol de Phillips després d'un córner. Croàcia ha sobreviscut a l'empenta inicial anglesa i encara hauria pogut avançar-se abans del descans en una rematada de Perisic.

Sterling ha recompensat la confiança de Southgate amb el gol de la victòria (Reuters)

En el minut 57, Sterling ha recompensat la confiança de Southgate, que l'ha mantingut en l'onze titular tot i completar un curs discret amb el Manchester City. El davanter anglès ha aprofitat una bona passada de Phillips per superar Livakovic en l'únic gol de la tarda. Ara bé, ell  mateix ha desaprofitat una ocasió immillorable per sentenciar quan, tot sol dins l'àrea, ha rematat als núvols.

Anglaterra, sense firmar una actuació rodona, ha jugat millor que Croàcia i es pot considerar just vencedor del primer partit del grup D.