FUTBOL

Andrea Pereira demana una "segona oportunitat" al Barça

La jugadora barcelonina ha parlat amb TV3 del seu futur incert, des de la concentració de la selecció espanyola prèvia a l'Eurocopa

Redacció Esport3Actualitzat

Andrea Pereira té molt clar quin futur desitja per a la propera temporada, l'última del contracte que va allargar el 2020 i que la uneix al FC Barcelona. La jugadora no vol marxar de l'equip de Jonatan Giráldez i, en una entrevista amb TV3, demana una "segona oportunitat" per treure's l'espina d'aquest últim curs, en què ha perdut protagonisme des de l'arribada d'Irene Paredes:

Tinc la il·lusió de continuar perquè sé que el meu últim any no ha estat el millor, no he pogut rendir al 100%. M'agradaria tenir una segona oportunitat, veure on soc, estant al 100% de la meva capacitat física i mental. És il·lusionant per mi tenir una segona oportunitat. Però l'estiu és llarg i pot passar qualsevol cosa.

Amb aquesta última frase, la polifacètica barcelonina, autora d'un llibre que relata la convivència amb la diabetis d'una esportista d'elit, assumeix el seu futur incert. Des que van marxar de vacances, s'ha especulat amb la seva cessió al Llevant, un rumor que ella mateixa va desmentir.

Tinc un any més, fins al 2023. No sé per què surten aquestes notícies, però tinc un any més i estic tranquil·la.

Des de la concentració de la selecció espanyola a Madrid, on prepara l'Eurocopa d'Anglaterra amb moltes de les seves companyes, la jugadora de 28 anys ha remarcat que si l'any vinent no continua al Johan Cruyff no serà per falta de ganes:

No, a dia d'avui el Barça segueix confiant en mi i jo els agraeixo aquesta oportunitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut