Aleix Espargaró celebrant una victòria
Aleix Espargaró, en una foto d'arxiu
MotoGP

Aleix Espargaró promet ser més agressiu al Gran Premi de Tailàndia

El pilot català és a 25 punts del líder de motoGP, Fabio Quartararo, quan queden 4 proves perquè s'acabi el mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Passar a l'atac. Aquesta és la consigna que s'ha marcat entre cella i cella Aleix Espargaró de cara al Gran Premi de Tailàndia de motociclisme. El pilot català d'Aprilia no va poder puntuar diumenge passat al Japó després d'un error dels seus mecànics i s'ha quedat sense marge d'error si vol seguir optant al títol mundial de motoGP.

És tercer a 25 punts del líder, Fabio Quartararo, i queden només 4 proves perquè s'acabi el mundial.

"Amb ganes d'arrencar un nou gran premi. Després del que va passar al Japó s'obre un escenari nou. Som a una cursa de diferència i en queden quatre. Podrem ser menys conservadors, conduir més agressiu. Sense pensar tan en el campionat i això sempre és positiu. Per tant, a per totes."

Per la seva part, Marc Márquez afronta la prova després d'acabar quart al Japó i retrobar sensacions amb la moto. El pilot de Cervera va completar el seu primer gran premi després del retorn per la lesió i el més important és que no va notar dolor. Ara vol seguir progressant.

"Estic molt content de com ens van anar el cap de setmana a Motegi. Això ens ha reforçat molt la confiança, la motivació, la frescura tant a mi com a l'equip (Honda). Tornem al que toca ara. Hem de ser realistes. No estem aquí per lluitar pels llocs de davant. Som aquí per construir. Si ve, benvingut sigui. Intentarem treure el 100% de la situació."

Márquez ha explicat que aprofitaran aquest gran premi per provar coses noves per a la temporada vinent, el 2023. Aquesta matinada es faran els primers entrenaments lliures al circuit tailandès. Els pilots també estaran molt pendents de la climatologia.

A la general del mundial, Quartararo té 18 punts que Bagnaia i 25 més que Aleix Espargaró.

Anar al contingut