Aitana Bonmatí i Nico González, padrins del MICFootball 2022
Aitana Bonmatí i Nico González, padrins del MICFootball 2022
futbol

Aitana Bonmatí i Nico González, padrins del MICFootball 2022

Després de 3 anys sense MIC, aquest dimecres s'ha presentat la 20ª edició del torneig internacional que es farà del 12 al 17 d'abril

Redacció Esport3Actualitzat

El 2001 es va celebrar la 1a edició del MICFootball, un dels tornejos internacionals de referència al futbol base. Aquest dimecres s'ha dut a terme la presentació de la 20a edició del torneig, després que la pandèmia obligués a cancel·lar les del 2020 i el 2021. L'acte s'ha produït a la seu de CaixaBank de Barcelona i ha comptat amb la presència d'Aitana Bonmatí, l'endemà de jugar un partit que ja ha entrat als llibres d'història. L'altre padrí del MICFootball 2022 ha estat Nico González, també present a l'acte.

El torneig es disputarà a 36 poblacions de la Costa Brava del 12 al 17 d'abril, i comptarà amb 297 equips participants, que representaran 24 països diferents. El director de MICFootball, Juanjo Rovira, ha assegurat que estan molt contents amb la resposta que han rebut dels equips i que estan molt il·usionats de poder tornar a organitzar el MIC després de 3 anys. 

Els padrins de l'última edició del MIC van ser Alexia Putellas i Philippe Coutinho. Després de 3 anys sense fer-se, els padrins d'aquesta edició són Aitana Bonmatí i Nico González. Per una banda, l'Aitana no ha tingut l'oportunitat de jugar el torneig, però ha declarat que sempre n'ha estat una seguidora. Per altra banda, el Nico ha jugat el MIC fins a 4 vegades, i l'ha guanyat en dues ocasions (el 2013 i el 2015 amb Ansu Fati i Eric Garcia de companys)

Anar al contingut