Espanyol

Abelardo, sobre el partit de Copa contra la Reial Societat: "És una final"

L'entrenador blanc-i-blau posa l'accent en el fet que l'eliminatòria dels setzens de final de Copa es decideix a partit únic

Actualitzat

Abelardo ha comparegut en roda de premsa el dia abans del partit de Copa contra la Reial Societat. Un duel de setzens de final que es decideix a partit únic i per això el tècnic blanc-i-blau destaca la importància que té:

"És una final. Qui guanyi passa i qui perdi no. És un partit molt bonic i ens fa molta il·lusió continuar vius en les tres competicions. Juguem contra un equip que està en molt bona forma i això ha de ser motivador per a nosaltres.

No he pensat en cap moment en el partit de dissabte. Dimecres a la nit ja ens fixarem en l'Athletic Club. De moment, hem d'estar concentrats a classificar-nos per als vuitens de final de Copa."

Canvis en el pla de viatge

"Estem una mica cagats. Hem canviat el pla de viatge pel temps. N'hem parlat amb els jugadors i estem tots d'acord que preferíem anar amb tren fins a Saragossa i després anar per carretera fins a Sant Sebastià."

 

Fitxatges en el mercat d'hivern i possibles sortides

"Estic molt content amb els reforços de Raúl i de Leandro. Ens aportaran moltes coses en les seves posicions. Generaran competència.

Estic encantat amb els jugadors que tinc. Tenen una actitud i un comportament excel·lent"

 

Granero, de baixa

"Granero té molèsties a l'esquena i per això no està disponible"

ARXIVAT A:
Abelardo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut