Futbol

Abelardo: "5 punts de 9 possibles?, signaria ara mateix"

L'entrenador de l'Espanyol reconeix que l'equip té alts i baixos, però assegura que amb aquesta ratxa de punts aconseguiran l'objectiu de la salvació

RedaccióActualitzat

Abelardo està satisfet amb la dinàmica de l'equip, tot i que reconeix que tenen alts i baixos. Avui, davant l'Athletic club no s'ha pogut passar de l'empat, però el tècnic reconeix que signaria ara mateix continuar com fins ara. I ha afegit que no tenen pressió per guanyar un partit de lliga a casa, cosa que no ha passat fins ara en tota la temporada.

"No tenim pressió, sinó ganes de guanyar sempre, sigui a casa o fora. És cert que el més lògic és treure punts a casa, però és que l'Athletic és un gran rival. El bagatge fins ara és molt bo, com hem competit en aquests 3 partits [de lliga] tot i que amb alts i baixos. Tres partits, cinc punts... no hem perdut fins ara... tant de bo aconseguíssim cinc punts de cada nou possibles, ho signaria ara mateix."

Abelardo ha reconegut, però, les imprecisions avui de l'Espanyol.

"En el primer temps ens ha afectat el gol d'ells quan ens hem despistat en el córner. Hem estat imprecisos en les passades... però en el segon temps hem canviat la tàctica i l'equip ho ha assimilat bé. Hem aconseguit l'empat i després la victòria podria haver caigut de la banda de qualsevol dels dos. Però hem jugat contra Barça, Vila-real i Athletic i n'hem tret cinc punts."

Raúl de Tomás s'està fent imprescindible des que ha aterrat a Cornellà-el Prat i avui ha tornat a marcar. Per Abelardo, però, imprescindible ho és tot l'equip.

 

"El que em dona tranquil·litat és tot l'equip, tot i que Raúl és extraordinari. Tots estan compromesos i motivats amb defensar la samarreta. Sé que competirem, guanyem o perdem. Hem de transmetre a l'afició que ens animi. Han estat amb nosaltres. Entre tots ens necessitarem. Ens en hem de sortir plegats d'aquesta situació."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut