Dimecres, la pluja no arriba i les màximes tocaran els 25 ºC

Néstor GómezActualitzat

L'anticicló no cedeix ni al pas de pertorbacions ni a l'arribada d'aires més frescos. S'imposen l'estabilitat i la monotonia en el temps en aquest inici de primavera. Si la primavera i el mes de març solen ser moguts, ara per ara no ho estan sent. Les precipitacions més a prop que veiem poden arribar de cara a diumenge.

Albada a Blanes (Júlia Gispert)

Entre el sol i els núvols

Matí de núvols baixos a les comarques costaneres. També n'apareixeran al Vallès, a la vall de l'Onyar, a l'Empordà i al llarg de l'Ebre des del delta fins a Mequinensa. A la resta del país el matí serà assolellat. El temps canviarà una mica a la tarda davant l'arribada d'una línia inofensiva de núvols que travessarà la meitat nord del país. A estones el cel quedarà tapat al Pirineu. Però malgrat la presència dels núvols, no s'esperen precipitacions enlloc del país.

Ambient càlid amb màximes de 25 ºC

Les temperatures màximes superaran amb facilitat els 20 ºC i s'espera que les més elevades del dia arribin al 25 ºC al pla de Lleida i a l'interior de les Terres de l'Ebre. Al matí no farà fred i caldrà gratar molt per trobar algunes mínimes per sota dels zero graus.

I els pròxims dies...

L'estabilitat ens acompanyarà durant tota la setmana, potser amb ruixats de cara a diumenge. Tot i tenir estabilitat, els dies no seran radiants de sol, sinó amb presència de núvols baixos a la costa i alts a la resta del país. L'ambient serà cada cop més càlid.

 

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut