Ricard Ustrell dirigirà "El matí de Catalunya Ràdio" a partir del setembre
Ricard Ustrell en una imatge promocional del programa "Col·lapse" de TV3
#CatRàdio2324

Ricard Ustrell dirigirà "El matí de Catalunya Ràdio" a partir del setembre

Ustrell, que va presentar "El suplement" durant tres temporades, torna ara a Catalunya Ràdio per rellevar Laura Rosel

Actualitzat

Ricard Ustrell dirigirà i realitzarà "El matí de Catalunya Ràdio" la temporada que ve, a partir del 4 de setembre.

La incorporació del periodista de Sabadell al capdavant del programa estrella de la ràdio nacional de Catalunya respon a la voluntat de la direcció de l'emissora pública de renovar la graella i donar un nou impuls a l'oferta de continguts, per fer-la més competitiva.  

Ustrell, de 32 anys, serà el periodista més jove que ha assumit el repte de liderar el programa més important de Catalunya Ràdio.

Amb l'objectiu de competir amb rigor, originalitat i excel·lència i "sumar talent jove a l'experiència de l'equip humà de Catalunya Ràdio, amb la responsabilitat i l'orgull de reivindicar l'origen i els valors de l'emissora".  

"No m'esperava que això passés, però la il·lusió m'ha convençut per tornar. És un repte, la festa dels 40 anys ens ajuda a empènyer i a això vinc."

Ricard Ustrell va dirigir i presentar "El suplement" de Catalunya Ràdio durant tres temporades, amb les millors dades d'audiència de la cadena en aquella franja, arribant als 638.000 oients a l'EGM del desembre del 2017.

"Farem ràdio en moviment, sortint de l'estudi per ser allà on calgui ser, sent flexibles, seguint l'actualitat i els interessos de cada territori.

Volem que el programa sigui original en tots els àmbits, amb una marcada aposta digital, i que cada matí passin coses diferents."

Actualment, Ustrell dirigeix el "Col·lapse" a TV3.

 

Anar al contingut