Nerea Bassart Trio, Yung Rovelló i The Penguins, finalistes del concurs #iCatVolta

Des d'avui fins al 20 de desembre, els oients d'iCat poden participar en la votació que decidirà la banda sonora de l'edició 101 de la Volta Ciclista a Catalunya

Un jurat format per membres de l'Acadèmia de la Música, l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura, la Volta Ciclista a Catalunya i iCat han seleccionat, entre la trentena de propostes que s'hi han presentat, "Horitzons", de Nerea Bassart Trio; "Boires i retrets", de The Penguins, i "Me'n recordo", de Yung Rovelló feat. Mama Dousha. Aquestes són les tres cançons inèdites que han quedat finalistes al concurs #iCatVolta, que decidirà la banda sonora de l'edició 101 de la Volta, prevista entre el 21 i el 27 de març del 2022.

Des d'avui, 27 de novembre, fins al 20 de desembre, els oients d'iCat poden votar la seva preferida al web de l'emissora; la guanyadora es farà pública el 21 de desembre al programa d'iCat "Els experts", que inaugura el dia de dilluns a divendres de 6 a 11 del matí. Entre els participants en la votació se sortejarà una invitació doble per al festival Canet Rock 2022 i el mallot firmat pel guanyador de la Volta d'aquest any, el britànic Adam Yates.

El concurs #iCatVolta es va posar en marxa l'any passat organitzat per iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i l'Institut Català de les Empreses Culturals, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. La cançó guanyadora, que va identificar aquesta veterana competició esportiva, va ser "Eclipsi", de Blaumut.

Vota la cançó que posarà la banda sonora a la Vota Ciclista a Catalunya 2022

Anar al contingut