Ja és aquí El Desconcert d'iCat!

Després de dos anys al congelador, la cinquena edició de la festa d'aniversari de l'emissora ja té data: la nit del dimarts 10 maig, la Sala Apolo acollirà la reunió entre l'escena i el públic

S'obre el teló i surten Manel i la P.A.W.N. Gang a l'escenari a cantar junts, i funciona; Els Amics de les Arts cremen l'Apolo amb una versió de Rage Against The Machine; Koers es llancen als braços dels Beatles i Oques Grasses se'n treuen de la màniga una de Cyndi Lauper. No, no és un gag: són alguns dels moments àlgids de quatre edicions d'El Desconcert, la festa de celebració de l'aniversari d'iCat, que va néixer de manera gairebé improvisada el 2016 per celebrar els primers deu anys de l'emissora, i que durant els dos últims ha dormit al congelador a causa de la pandèmia del coronavirus.

El Desconcert 2022 ja té data, esperit i cartell: serà el dimarts 10 de maig a la Sala Apolo de Barcelona, i recull la tradició d'ajuntar diferents generacions de músics i bandes de tots els estils i procedències. I, gairebé el més important, vol donar espai a la sorpresa perquè la trobada entre l'escena i el públic sigui una gran festa.

El director artístic de tot plegat serà, un any més, Pau Guillamet, mentre que la banda que interpretarà la majoria de cançons serà la formada per Gerard Cantero al baix, Toni Molina a la bateria, Laia Alsina a la guitarra i Aleix Cansell al teclat.   

Franc Lluís Giró i Mariona Batalla, ajudats per tot l'equip del programa "Els experts", conduiran la nit, que es podrà seguir a l'FM per iCat, en vídeo streaming al web icat.cat i que es retransmetrà en diferit al 33.

Aconsegueix la teva invitació doble aquí

 

El Desconcert 2022

Ginestà vs. Joan Dausà

Flashy Ice Cream vs. Gerard Quintana

Julen vs. Els Amics de les Arts

Aiala vs. Yacine Belahcene

Bounce Twice vs. P.A.W.N. Gang

Baya Baye vs. Los Manolos

Ariox vs. Miqui Puig

Maria Jaume vs. Da Souza

Flora vs. La Queency

Sexenni vs. Pep Sala

Yung Rajola + El Noi de Tona + Sr. Chen

La Ludwig Band

El Pony Pisador

Dimarts, 10 de maig. 21 h

Sala Apolo, Barcelona

 

 

Anar al contingut