Laura Farré Rozada presenta "La cinta de Möbius"
Laura Farré Rozada presenta "La cinta de Möbius"
Diumenge 10 d'abril, a les 18.00

Catalunya Música s'endinsa en la relació entre les matemàtiques i la música amb "La cinta de Möbius"

El diumenge 10 d'abril Catalunya Música estrena la segona temporada de "La cinta de Möbius", un programa presentat per la pianista, matemàtica i investigadora Laura Farré Rozada on es desgranen els nombrosos punts de connexió que hi ha entre la música i les matemàtiques. L'espai s'emetrà cada diumenge de sis a set de la tarda

On comença la música i on s'acaben les matemàtiques? Aquesta és una de les preguntes que pretén respondre "La cinta de Möbius", el programa divulgatiu de Catalunya Música. Cada setmana, l'espai explora una d'aquestes connexions entre les dues disciplines mitjançant una conversa distesa amb músics emergents, artistes consolidats o personatges destacats de l'escena musical catalana.

Laura Farré Rozada, nomenada artista Rising Star per la BBC Music Magazine i guanyadora fa poc del primer premi del prestigiós concurs internacional Golden Classical Music Awards del Carnegie Hall de Nova York, és la conductora d'aquest programa en què la trajectòria dels convidats serveix per descobrir diferents conceptes matematicomusicals.

"La cinta de Möbius" estrenarà la segona temporada el diumenge 10 d'abril amb el pianista, improvisador i compositor Marco Mezquida.

Durant el programa el sentirem parlar tant de la seva carrera musical com d'il·lusions musicals, perquè la segona temporada de "La cinta de Möbius" començarà parlant d'aquesta figura geomètrica que dona nom al programa i que planteja la il·lusió d'estar formada per dues cares, tot i que en realitat només en té una.

A més de Marco Mezquida, aquesta temporada hi passaran convidats com el compositor Joan Magrané, la directora d'orquestra Irene Delgado, la soprano Maria Hinojosa, l'emprenedor musical Josep Bergadà, l'organista Aarón Ribas i la percussionista Núria Andorrà, entre d'altres.

Anar al contingut