Dijous al matí

Mònica Terribas entrevista el geògraf i naturalista Martí Boada, un dels acadèmics amb més trajectòria del país, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dijous, "El matí de Catalunya Ràdio" seguirà de prop tota l'actualitat de la jornada, amb especial atenció al llibre "Sense por de morir. Els silencis del 17-A", amb la periodista Anna Teixidor, i amb una entrevista a Martí Boada, doctor en Ciències Ambientals amb una llarga trajectòria acadèmica, que ara es jubila de la universitat.

Com cada dia, a les 7.30, el programa continuarà seguint l'evolució del coronavirus amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

La tertúlia d'actualitat començarà cap a les 8.55, amb Ernest Benach, expresident del Parlament; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Eulàlia Lluch, cuidadora de gossos i filla d'Ernest Lluch, i Jordi Cañas, eurodiputat.

A partir de les 10.10 arribarà el moment del concurs de La Grossa, amb Marta Vives.

Tot seguit, a les 10.15, conversa amb Anna Teixidor, periodista de TV3 i professora del Màster en Prevenció de la Radicalització a la UB, que presenta el llibre "Sense por de morir. Els silencis del 17-A", la primera narració dels atemptats de l'agost del 2017, amb tota la informació sobre els autors dels atacs, els seus moviments i els seus objectius.

A les 10.35, Mònica Terribas entrevistarà un dels acadèmics de més trajectòria del país, el geògraf i naturalista Martí Boada, doctor en Ciències Ambientals, professor i investigador, que es jubila de la universitat.

A continuació, a les 11.10, l'espai dedicat al cinema i les arts escèniques "El galliner", amb Àlex Gorina, crític de cinema i realitzador dels programes "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio, i Alfons Gorina, crític de cinema, acompanyats de la periodista Gemma Ruiz, que farà recomanacions d'espectacles de teatre i dansa. Recta final a les 11.50 amb el "Time out" de Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut