El Girona fa pinya (@Gironafc)
El Girona fa pinya (@Gironafc)
Futbol

Competició posa data al partit suspès entre el Dépor i el Fuenlabrada i la Lliga, al play-off d'ascens

Actualitzat

Ja és oficial. Després de molts dies d'incertesa sembla que el serial del play-off d'ascens a Primera comença a arribar al seu desenllaç. L'allau de positius per coronavirus al Fuenlabrada va provocar la suspensió de l'últim, i decisiu, partit de Lliga de la Segona Divisió, en què el conjunt madrileny es jugava l'última plaça per presentar la candidatura a la màxima categoria contra el Deportivo de la Corunya. 

Serà el 5 d'agost, aquest dimecres, quan finalment es disputarà el partit suspès, segons ha anunciat el Comitè de Competició després d'un informe per part de l'instructor en què aconsellava donar el Fuenlabrada perdedor del partit. Malgrat aquesta proposta, la Federació Espanyola opta perquè s'acabi jugant l'enfrontament. En cas que l'equip madrileny guanyi, es classificarà per disputar el play-off d'ascens a Primera i jugarà una primera ronda contra el Saragossa en detriment de l'Elx, que era l'altre equip candidat i que estava pendent de quina fos la decisió de Competició.

Un parell d'hores després del comunicat de la Federació Espanyola, la Lliga ha anunciat que l'hora del partit entre el Dépor i el Fuenlabrada que es disputarà a les 20:00. A més, també s'han anunciat les dates definitives del play-off d'ascens en que també hi és el Girona que s'haurà d'enfrontar en primera ronda a l'Almeria:

Anada: dijous 13 de agost

Tornada: diumenge 16 d'agost

2ª eliminatòria:

Anada: dijous 20 d'agost

Tornada: diumenge 23 d'agost

 

Entre la tempesta, l'Elx, el gran perjudicat per la decisió de competició de fer jugar el partit entre el Fuenlabrada i el Deportivo de la Corunya, ha emès un comunicat per expressar el seu rotund rebuig i és que queda automàticament fora de qualsevol opció de disputar el play-off d'ascens a Primera:

 

Anar al contingut