Tres espanyols morts i un desaparegut en un accident de barranquisme a Suïssa
Els serveis d'emergència treballen en la recerca al pantà de Gigerwald, Suïssa

Tres espanyols morts i un desaparegut en un accident de barranquisme a Suïssa

Els tres barranquistes morts a les gorges de Parlitobel, Suïssa, són de Navarra. El desaparegut és nascut a Bilbao

RedaccióActualitzat

Tres turistes espanyols han mort i un quart ha desaparegut en un accident de barranquisme a les gorges de Parlitobel, al poble de Vättis, a la comuna de Pfafers del cantó de Sankt Gallen, a Suïssa. Segons ha confirmat la policia local, es tracta d'excursionistes espanyols que baixaven per aquest barranc sense guia. 

L'accident es va produir la tarda d'aquest dimecres quan el grup es va veure sorprès per una violenta tempesta de llamps. Abans de les set de la tarda es va informar de la desaparició dels quatre homes.

Tres espanyols morts i un desaparegut en un accident de barranquisme a Suïssa
Vista del pantà de Gigerwald, a Vaettis, Suïssa (EFE/EPA/GIAN EHRENZELLER)

Els serveis de rescat han trobat el cos de tres dels accidentats i un quart segueix desaparegut. Les tasques de rescat es van haver de suspendre dimecres a la nit pel mal temps i s'ha reprès el matí d'aquest dijous. 

Un portaveu policial, Florian Schneider, ha afirmat que "el grup viatjava de forma privada", segons la cadena pública de televisió RTS.

Fonts de la Delegació de Govern a Navarra, d'on eren originàries tres de les víctimes -una quarta persona havia nascut a Bilbao- han assegurat que el grup estava format en total per sis persones, però les dues úniques dones del grup van optar per tornar a l'hotel abans que es produís el sinistre.

Es tracta d'una zona molt freqüentada pels amants d'aquest esport.

Anar al contingut