Bolaños ha seguit l'acte fora de la tribuna d'autoritats (Europa Press/Diego Radamés)

Xoc institucional a Madrid: així impedeixen a Bolaños pujar a la tribuna del 2 de maig

Segons el govern de Díaz Ayuso, el ministre de Presidència no estava convidat a l'acte institucional de la celebració del Dia de la Comunitat de Madrid

RedaccióActualitzat

La proximitat del Dia de la Comunitat de Madrid amb les eleccions del 28 de maig ha acabat posant sota els focus no pas l'acte institucional, sinó els convidats. En realitat, un que, segons l'executiu de Díaz Ayuso, no era a la llista: el ministre de la Presidència, Félix Bolaños.

El PP madrileny i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, l'han acusat de "colar-se" on "no el conviden". Asseguren que el govern de la comunitat va contactar només amb la ministra de Política Territorial, la "competent" --que no hi era--, i amb la titular de Defensa --que sí que hi ha assistit--. Segons ells, el de Presidència "ha pretès venir d'okupa".

Bolaños hi ha estat present, però finalment ho ha fet en qualitat d'acompanyant de la ministra de Defensa, Margarita Robles. S'ha situat al seu costat i, quan l'ha saludat Isabel Díaz Ayuso, s'han sentit rialles.

Tribuna de l'acte del 2 de maig amb Ayuso, Robles i Feijóo
A la tribuna, l'única representant del govern espanyol ha estat la ministra Robles (Europa Press/Diego Radamés)

"La representació institucional està perfectament establerta"

Després d'aquesta escena, en el moment de l'acte institucional, no ha tingut seient a la tribuna d'autoritats de la parada militar. Bolaños ha intentat accedir-hi, però li han impedit el pas. "La representació institucional està perfectament establerta", li diu la cap de Protocol de la Comunitat de Madrid, Alejandra Blázquez, encarregada de l'accés a la tribuna.

Aquest és el moment:

Pel que fa a la polèmica, Bolaños ha declarat: "Lamento decebre els crispadors, els que generen odi, els que s'inventen mentides per generar embolic, perquè no dedicaré ni un segon al tema que s'ha posat de manera artificial damunt la taula per evitar parlar de temes que interessen als ciutadans com és la sanitat, les residències, l'educació i el transport".

ARXIVAT A:
Comunitat de Madrid
Anar al contingut