Albert Rivera, en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Barcelona

Unes 7.000 persones es manifesten al centre de Barcelona per defensar la unitat de l'estat espanyol

Amb el lema "Espanya som tots", els manifestants han volgut expressar que la Constitució és un punt d'unió per a totes les persones que viuen a Espanya. Durant la mobilització, s'han cridat consignes com "Jo sóc català i espanyol".

RedaccióActualitzat
Amb el lema "Espanya som tots", unes 7.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, s'han manifestat al centre de Barcelona per reclamar la unitat d'Espanya i expressar que la Constitució és un punt d'unió per a totes les persones que viuen a Espanya.

Convocats per la plataforma Moviment Cívic d'Espanya i Catalans i amb el suport del PP i Ciutadans, els manifestants han recorregut el centre de Barcelona amb banderes espanyoles i cridant consignes com "Jo sóc català i espanyol", "Artur Mas dimissió" i "TV3 manipulació".

Tot i que la marxa ha estat en termes generals pacífica, hi ha hagut empentes i insults amb altres ciutadans a la plaça de Sant Jaume, on ha acabat la mobilització.

Mentrestant, es feia una altra manifestació en la mateixa línia a la plaça Colón a Madrid.

La cúpula de Ciutadans, inclòs el seu president, Albert Rivera, ja havien confirmat la seva presència a la manifestació de Barcelona hores abans. La direcció del PP ha donat llibertat als seus càrrecs per sumar-s'hi
Anar al contingut