Protecció Civil demana extremar la prudència davant el risc d'allaus.
Protecció Civil demana extremar la prudència davant el risc d'allaus.
Naut Aran

Una petita allau a la C-28 obliga a tallar la circulació a Naut Aran i activa el pla d'emergències a Catalunya

La circulació ha estat tallada des de Baqueira-Beret fins al port de la Bonaigua, i ja ha quedat normalitzada. L'allau no ha causat ferits, però Protecció Civil ha activat el Pla d'Emergències, en tractar-se del tercer despreniment de neu de la jornada. Demana extremar la prudència.

RedaccióActualitzat
Un petita allau a la C-28 ha obligat a tallar la carretera des de Baqueira-Beret fins al port de la Bonaigua durant la tarda de dissabte. La massa de neu ha afectat el quilòmetre 40, al pas per Naut Aran (Lleida). Segons ha informat en un comunicat Protecció Civil, l'allau no ha causat ferits i la circulació, ja ha quedat normalitzada.
   

Aquest ha estat el tercer despreniment del dia i Protecció Civil ha activat el pla d'emergències a Catalunya, l'Allaucat. Ha passat sobre les 19.00 i ha agafat una autocaravana, encara que els seus ocupants n'han sortit il·lesos.

Tres en un dia

Es tracta de la tercera allau de la jornada al tram comprès entre els punts quilomètrics 39 i 50, tots de petites dimensions i que han generat poca afectació. De tota manera, Protecció Civil ha demanat a la ciutadania que extremi la prudència si es desplaça a la muntanya en zones afectades per risc d'allaus, i que segueixi els consells d'autoprotecció. L'organisme recorda que fins i tot les petites allaus poden ser perilloses i causar la mort a una persona.
Anar al contingut