L'accident ha tingut lloc a l'N-340 a Amposta
L'accident ha tingut lloc a l'N-340 a Amposta
Amposta

Un mort i un ferit greu en un xoc frontal a l'N-340, a Amposta

La víctima tenia 85 anys i era veí de Deltebre

Actualitzat

Accident mortal a l'N-340 a Amposta, al Montsià. Dos vehicles han xocat frontalment a la 01.56 i el conductor d'un dels vehicles, de 85 anys i veí de Deltebre, ha mort. Com a conseqüència de l'impacte, el conductor de l'altre vehicle ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital. El xoc ha passat al punt quilomètric 1.077 de l'N-340.

Amb aquesta víctima ja són 74 les persones mortes en accidents, aquest any. Trànsit demana molta prudència, sobretot aquest cap de setmana de revetlla, per l'alta mobilitat a les carreteres.

El Servei Català de Trànsit va posar en marxa aquest divendres, i fins a dissabte al migdia, l'operació sortida amb motiu de la revetlla i festivitat de Sant Joan. Aquest divendres ja havien sortit més de 200.000 vehicles, dels 510.000 vehicles previstos.

Al llarg del matí hi ha hagut nombroses incidències de trànsit per l'operació sortida. Segons informa el Servei Català de Trànsit, les retencions més importants s'han concentrat a les carreteres de la Costa Brava: gairebé tres quilòmetres de cua a la C-35 a Llagostera per enllaçar amb la C-65, i en aquesta mateixa C-65, tres quilòmetres més de retenció en direcció Platja d'Aro.

A les comarques de Tarragona hi hagut fins a cinc quilòmetres de cua a l'N-340 al Vendrell, en sentit sud. L'AP-7, per la seva banda, ha acumulat cues llarguíssimes durant tot el matí al peatge de la Roca del Vallès en sentit nord.

I a les comarques de Barcelona han destacat les aturades a l'autopista del Maresme, amb sis quilòmetres de retencions a Mataró, en sentit nord, direcció Malgrat de Mar, unes retencions que afecten la C-60 en en seu tram final entre Argentona i l'enllaç amb la C-32.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut