Aiguat al mercat de Finestrat
Aiguat al mercat de Finestrat
Finestrat, Alacant

Una parella d'avis mor després d'una tromba d'aigua a Finestrat

Els dos morts a Finestrat (Alacant), després d'una tromba d'aigua, són dos avis estrangers, un home i una dona. El mercat de Caixa Finestrat, que es fa els divendres, s'instal·la al llit d'un riu sec, que s'ha desbordat per les precipitacions. Segons han explicat els testimonis, tot transcorria amb normalitat quan s'ha produït una tromba d'aigua de més d'un metre d'alçada. Clients i venedors s'han enfilat per on han pogut per evitar ser arrossegats. Segons han explicat, uns s'ajudaven als altres, però els dos morts han quedat ocults sota d'un remolc i no els han vist fins que el nivell de l'aigua ha baixat.

RedaccióActualitzat
Els fets han passat al voltant de les 12.20. A més dels dos morts, hi ha quatre persones ferides, una d'elles amb possibles fractures, que ha estat traslladada a l'Hospital de la Vila Joiosa (Alacant). A més, han estat ateses "in situ" tres persones per ferides, a causa de l'arrossegament, segons han indicat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

En un primer moment s'ha donat per desapareguda una dona, que finalment ha estat trobada. Pel que sembla, s'havia refugiat en veure la tromba d'aigua i després estava desorientada.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius de Guàrdia Civil, Policia Local, CICU i bombers, i un tècnic d'emergències de la Generalitat. A més, en aquests moments el conseller de Governació, Serafín Castellano, es dirigeix cap al lloc dels fets, segons han confirmat fonts de la Generalitat.
Anar al contingut