Barcelona

Una experiència pionera al món: La Marató en 360º

A partir de les 10 de la nit, els espectadors de TV3 poden veure La Marató amb una realització multicàmera en directe en 360º, una experiència pionera al món

Actualitzat

Per primera vegada al món, TV3 ofereix una realització en 360º en directe amb diverses càmeres aquesta nit durant La Marató.

Després de l'emissió del "Telenotícies vespre" fins al final del programa, els espectadors poden descobrir altres punts de vista de La Marató en 360º a través de la pàgina web tv3.cat/marato/360.

Hi ha tres punts 360º, que ofereixen a l'espectador poder fer una immersió a l'escenari, al set d'entrevistes i al control de realització. Aquests tres espais s'aniran mostrant alternativament en aquesta finestra web, per mitjà d'una realització que es basarà en el que passi en cada moment en aquests tres punts d'interès.

Amb aquesta iniciativa, que obre una nova porta al consum audiovisual complementari a l'actual, s'ofereix l'oportunitat als espectadors d'entrar al plató de TV3 des d'allà on siguin i veure la televisió d'una manera diferent a través de qualsevol dispositiu mòbil. Per accedir a la visualització en 360º ho podran fer a través del codi QR que apareixerà a la pantalla del televisor, a més de poder connectar-hi per mitjà del web de La Marató.

Anar al contingut