El foc s'ha propagat per l'escala i pel pati de llums de l'edifici
El foc s'ha propagat per l'escala i pel pati de llums de l'edifici (CCMA)

Una dona mor en l'incendi d'un pis a Malgrat de Mar

Tots els veïns de l'edifici, de vuit plantes, han passat la nit en un hotel, per prevenció

Actualitzat

Una dona de 83 anys va morir aquest dissabte en l'incendi de casa seva, a Malgrat de Mar, al Maresme. El foc va destruir un dels pisos de la quarta planta d'un edifici que en té 8, al carrer Manuel de Falla.

Segons han informat els bombers, quan hi van arribar "l'incendi estava totalment desenvolupat" al pis, on hi havia "una gran càrrega de combustible que en va dificultar l'extinció", sobretot paper i roba.

Els bombers creuen que la dona tenia la síndrome de Diògenes, segons ha dit a TV3 el cap de guàrdia de la Regió d'Emergències Metropolitana Nord, Juan Peinado.

En l'extinció hi van participar 15 dotacions de bombers, que van aconseguir apagar el foc a les onze de la nit i han continuat remullant la zona fins a les quatre de la matinada.

Tots els veïns han passat la nit en un hotel, per prevenció. No hi ha hagut cap ferit.

El foc es va propagar per l'escala i també va arribar, pel pati de llums, a un dels pisos de la sisena planta de l'edifici.

Després de la revisió de l'edifici que han fet aquest diumenge, s'ha descartat que hi hagi una afectació estructural. Molts veïns han pogut tornar a casa, però n'hi ha una dotzena que hauran d'esperar, com a mínim, fins dilluns.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha informat que les banderes onejaran a mig pal durant tres dies en senyal de dol.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut