Dimiteix un coordinador de VOX per un tutorial sobre l'ús de la "burundanga"
Dimiteix un coordinador de Vox per un tutorial sobre l'ús de burundanga
Moguer

Un polític de Vox dimiteix per un tutorial sobre la burundanga: "Torna boges les ties"

L'alcaldable a la ciutat de Moguer, a Huelva, s'hi referia com aquella droga que "col·loca les ties"

RedaccióActualitzat

Un vídeo d'un coordinador de Vox en què feia un tutorial sobre l'ús de la droga burundanga i comentava que torna "boges" les dones i feia referència a La Manada ha causat rebombori a la xarxa.

El vídeo va començar a circular per WhatsApp durant la jornada de reflexió i, dos dies després, Luis Mántaras, coordinador del partit d'extrema dreta al municipi de Moguer, a Huelva, ha acabat dimitint.

Mántaras definia la burundanga com una droga que "col·loca les ties, els en dones i les torna boges... Passen coses que... no sé... La Manada i no sé què".
 

 

"La marihuana la coneixeu, la cocaïna la coneixeu, ho coneixeu tot. La burundanga té una llavor, que és el que menges, i col·loca que t'hi cagues."


El vídeo, que es va publicar durant la jornada de reflexió electoral de dissabte passat, va suscitar molta polèmica, fet que ha portat Mántaras a anunciar la dimissió.

 

Una "broma desafortunada"

Mántaras no va aconseguir cap escó en l'Ajuntament de Moguer i ha "lamentat" la repercussió que ha tingut una broma que, segons ell, no s'ha interpretat bé:
 

"Lamento l'ús nociu que se li va donar a una broma desafortunada (...), privada (en un grup reduït de WhatsApp) i antiga, que ha entelat en gran mesura la feina que s'ha anat fent fins avui."


L'excoordinador de Vox ha anunciat que emprendrà accions legals contra les persones que difonguin el vídeo pel dany que pugui causar a ell i la seva família.

ARXIVAT A:
VoxExtrema dretaDrogues
Anar al contingut