Sant Fruitós de Bages

Un nen d'11 anys rescata el seu avi, atrapat en un canal d'aigua

Els serveis d'emergències es pensaven que era una broma, al principi

RedaccióActualitzat

El Marc té 11 anys i viu a Sant Fruitós de Bages. I des de fa una setmana se'l considera un heroi per haver salvat la vida del seu avi, que havia quedat atrapat en un canal d'aigua del terme de Navarcles quan mirava de rescatar la gossa que els acompanyava.

Tot va passar quan el Marc i el seu avi van sortir a passejar pel bosc i la gossa va caure a dins d'un canal. L'avi s'hi va tirar per treure l'animal però l'aigua li arribava fins a la cintura i va adonar-se que no en podia sortir. Va ser aleshores quan el Marc va trucar al 112, per demanar ajuda. Al principi no se'l creien per la seva veu infantil i els va haver de convèncer que no era una broma posant el mans lliures i que l'avi ho confirmés.

Els Bombers li van enviar un whatsapp i va aconseguir enviar-los la geolocalització abans de quedar-se sense bateria. Com que l'avi començava a tenir símptomes d'hipotèrmia, s'estava fent fosc i no sabia si els Bombers haurien rebut el missatge, va decidir treure'l ell mateix de l'aigua, primer amb una canya i després amb una branca d'arbre, on el seu avi es va poder agafar. Just després van arribar els serveis d'emergència, que el van atendre i el van traslladar a l'hospital de Manresa, on va ser donat d'alta l'endemà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut