Estabilitzat l'incendi forestal que s'ha declarat aquesta tarda a Vallirana

14 dotacions de Bombers i un helicòpter bombarder continuen treballant en l'extinció del foc, a prop de la urbanització Mas de les Fonts

RedaccióActualitzat

L'incendi forestal que ha començat aquest diumenge a la tarda a una zona boscosa a prop de la urbanització Mas de les Fonts de Vallirana està estabilitzat. 

Els Bombers han rebut l'avís del foc passat un quart de sis de la tarda. De moment, no se sap quina extensió està afectada per les flames. 

S'ha aconseguit envoltar amb línia d'aigua el foc i ara els efectius centren els esforços a atacar el flanc esquerre, que és una zona de difícil accés amb força pendent.

 

Es tracta d'una zona de difícil accés i els Bombers intenten acorralar el foc en una zona d'horts. En l'extinció hi treballen 14 dotacions terrestres de Bombers, un helicòpter bombarder i efectius de les ADF.

La columna de fum que ha provocat aquest incendi es podia veure des de poblacions veïnes:

 

El foc s'ha originat a prop de la urbanització Mas de les Fonts de Vallirana.

 

El telèfon d'emergències 112 ha rebut mig centenar de trucades alertant per aquest incendi forestal. 

Aquest cap de setmana, el govern ha estès l'avís per risc d'incendi a 31 comarques, gairebé tot el país.

Les comarques amb més municipis en situació de perill molt alt o extrem d'incendi forestal són el Baix Llobregat, l'Anoia i el Baix Camp.

Aquest diumenge la situació es pot complicar per l'augment de la força del vent de l'oest a gairebé tot el país, amb ratxes superiors als 72 quilòmetres per hora. Per això, Protecció Civil ha activat el pla Ventcat en fase de prealerta.

ARXIVAT A:
IncendisBombers
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut