Vilassar de Mar

Un incendi destrueix la cantina d'una hípica de Vilassar de Mar

El foc ha destruit totalment un 250m2 del local bàsicament construït de fusta i que era la seu del Club Country de la localitat

Actualitzat

L'incendi declarat aquest dijous a la matinada en una hípica de Vilassar de Mar està controlat després que hagi calcinat un local i alguns anexes de 250 metres quadrats.

Els bombers estan remullant les restes del que era el bar-cantina de la hípica Rosell que ha quedat totalment destruit i evitar que revifin les flames. L'estructura de fusta del local ha facilitat la propagació de les flames, segons Juanjo Espadas, cap de guàrdia dels bombers de l'area metropolitana nord. 

"El desenvolupament ha estat molt ràpid. Des del moment en que s'ha rebut l'avís a l'arribada dels vehicles ja estat totalment afectat el que s'ha acabat cremant i la fusta ha estat un element que ha dificultat les tasques d'0extinció sobretot les inicials."

Quatre dotacions de bombers hi treballen des de les 6 de la matinada en que s'ha rebut l'avís. Han acudit dels parcs de Granollers, Mataró i Badalona

 

 

Els gossos han alertat els propietaris que viuen en la mateixa finca, que han trucat als bombers i la policia local. Fins al lloc també s'hi han desplaçat efectius de la policia local i del Sistema d'Emergències Mèdiques tot i quei no hi ha cap persona ferida. De moment no es coneixen les causes del foc.

Es dona el cas que la cantina d'aquesta hípica és el local de reunió del Club de Country Vilassar de Mar i del Club Hípic del Maresme.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut