Unes 300 persones s'han concentrat al carrer on vivia l'home per condemnar la seva mort
Unes 300 persones s'han concentrat al carrer on vivia l'home per condemnar la seva mort
Granada

Un home se suïcida a Granada poc abans de ser desnonat

L'home, de 53 anys, tenia hipotecat el pis i no havia pogut fer front al deute. S'ha tret la vida poc abans que la comissió judicial que l'havia de desnonar es presentés a casa seva. Unes 300 persones s'han concentrat al carrer on havia viscut l'home per condemnar la seva mort.

RedaccióActualitzat
Un home de 53 anys s'ha suïcidat aquest dijous a Granada, poc abans que la comissió judicial que l'havia de desnonar es presentés a casa seva. L'home, que treballava de quiosquer, tenia hipotecat el pis i no havia pogut fer front al deute. El germà de l'home és qui ha alertat la policia en trobar el seu cos sense vida al seu domicili. Fonts de l'Ajuntament de Granada han explicat que no els constava que hagués demanat cap ajuda als serveis socials.

Unes 300 persones s'han concentrat al carrer on havia viscut l'home per condemnar la seva mort abans de ser desnonat. El grup Stop Desnonaments és qui ha convocat la concentració a través de les xarxes socials

Els desnonaments tornen al Congrés

El PSOE ha registrat a la cambra baixa una proposició de llei en la qual es proposa elevar el llindar de rendes a partir del qual els ciutadans poden acollir-se al codi de Bones Pràctiques. Aquest codi preveu la possibilitat de renegociar els deutes hipotecaris o utilitzar la dació en pagament. Els socialistes volen que aquesta opció sigui obligatòria en el cas de les entitats financeres que hagin rebut ajudes públiques a través del Fons d'Ordenació Bancària (FROB).

El PP ha instat els socialistes a evitar una "batalla política" al voltant dels desnonaments ja que es tracta d'un tema "sensible". En aquest sentit, el PP ha proposat al PSOE que donin suport de manera oficial al govern perquè la proposició de llei que han presentat "assumeix" la política que està duent a terme el ministeri de Foment.

Anar al contingut