Tres detinguts, un dels quals menor, per la violació en grup d'una nena a la Safor
Un vehicle de la Policia Nacional (CCMA)
Madrid

Un home mor d'un infart al carrer i li roben fins i tot les sabates

El cadàver és a l'Institut Forense des de la setmana passada, no l'han identificat ni consta la desaparició de ningú a la zona

Actualitzat

La policia investiga el suposat robatori a un home mort d'un infart al mig del carrer al barri de Valdebernardo de Madrid. Segons ha informat El Mundo, la víctima és un home d'uns 50 anys, al qual un veí va veure estès a terra, al carrer Péndulo, mentre passejava, la matinada del 9 de gener. Va avisar la policia, que es va presentar al lloc dels fets i va avisar el Samur. 

Els metges van confirmar que l'home havia mort. Tot i que glaçava, la víctima no duia ni abric ni sabates. Tampoc documentació. Suposadament, l'hi havien robat tot. Tenia marques que indicaven que li havien arrencat un collaret del coll i tampoc duia el rellotge. Al seu costat hi havia les restes del que podria ser un braçalet. 

L'autòpsia va determinar que la mort no va ser violenta, sinó a causa d'un infart. La policia creu que es va desmaiar i es va desplomar a terra. Quan el van trobar feia entre dues i tres hores que era mort. 
 

No consta cap desaparegut a la zona

El cadàver és des de la setmana passada a l'Institut Anatòmic Forense. No l'han pogut identificar, ningú l'ha reclamat i no consta a la zona que hi hagi ningú desaparegut. 

La investigació policial treballa amb la hipòtesi que diverses persones es van acostar a l'home, un cop mort, i li van prendre la roba, les sabates, les joies i la cartera.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut