El tramvia accidentat el 2 de gener a Sant Adrià de Besòs
El tramvia accidentat el 2 de gener a Sant Adrià de Besòs
Sant Adrià de Besòs

Un desmai de la conductora, causa de l'accident del Tram a Sant Adrià

La caixa negra revela que la dona va perdre la consciència quan estava a punt d'arribar al final del trajecte

La conductora del tramvia accidentat el 2 de gener a Sant Adrià de Besòs es va desmaiar, segons ha revelat la caixa negra del comboi, la qual cosa va provocar l'accident. La dona, una conductora veterana de 41 anys, va perdre la consciència mentre conduïa el transport, just abans d'arribar al final de la línia T4, a l'estació de Sant Adrià de Besòs.

Poc abans de desmaiar-se, la conductora havia premut el botó de seguretat, la qual cosa va fer que no s'activés el sistema d'"home mort". Cada dotze segons, els conductors han de pitjar un botó que indica que estan conduint amb normalitat i, d'aquesta manera, eviten que el comboi es pari.

 

 

Sistema de seguretat en ordre

L'estudi que s'ha fet de la caixa negra ha determinat que el sistema de seguretat va funcionar correctament i ha conclòs que la causa de l'accident va ser aquesta indisposició de la conductora.

La dona va resultar ferida greu, en patir una fractura en una cama, un traumatisme facial i un traumatisme toràcic. Poc després de l'accident va ser traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron, on va rebre l'alta aquest dissabte per continuar la recuperació.

En l'accident, també van quedar ferides tres dones, dues de les quals van ser traslladades a l'Hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. Una tercera persona, que es va fer una contusió al front, va rebre l'alta voluntària al mateix lloc dels fets.

De moment, però, els Mossos d'Esquadra continuen recopilant informacions del sinistre per elaborar un informe final.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut