Madrid

Un advocat denuncia el president del TSJPV per no abstenir-se en l'arxivament del "cas Camps"

La decisió d'arxivar el procés contra la branca valenciana del "cas Gürtel" continua portant conseqüències. Ara, l'advocat José Luis Mazón ha demanat al Consell General del Poder Judicial que expedienti el president del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, Juan Luis de la Rua, perquè va votar a favor d'arxivar la causa contra el president valencià, Francisco Camps, pel "cas Gürtel". Mazón considera que De la Rua s'hauria d'haver abstingut perquè és molt amic de Camps i, per tant, hauria incorregut en "una falta disciplinària molt greu".

Actualitzat
En el "cas Gürtel", el president del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, Juan Luis de Rua, s'enfronta a una demanda. L'advocat José Luis Mazón ha presentat una denúncia davant del Consell General del Poder Judicial perquè considera que De la Rua podria haver "incorregut en una falta disciplinària molt greu".

La denúncia defensa que De la Rua, que va votar a favor de l'arxivament de la investigació contra Camps i tres membres més de l'executiu valencià, tenia el deure d'abstenir-se perquè és molt amic del president de la Generalitat valenciana. Segons l'escrit, abans de l'escàndol del presumpte suborn dels vestits, Francisco Camps havia declarat públicament que Juan Luis de la Rua "era més que un amic".
Anar al contingut