Barcelona

Tura diu que es presenta perquè ha escoltat els avisos de la ciutadania

L'exconsellera i exalcaldessa de Mollet, Montserrat Tura, ha afirmat que es presenta perquè ha escoltat "imputs" i "avisos de la ciutadania" que el projecte del PSC per Barcelona havia de canviar. Tura ha insistit que el seu objectiu a concórrer a les primàries és ser candidata per Barcelona i arribar a l'alcaldia, però ha reconegut que el seu model són persones com Pi i Sunyer o l'expresident Pasqual Maragall. En declaracions a "Els matins" de TV3, Tura ha dit que vol contribuir que el seu partit reaccioni i adapti el seu discurs al segle XXI i a fer que els veïns recuperin l'entusiasme per la ciutat. Tura ha reiterat el seu respecte per Hereu i ha insistit que ella no és la candidata de l'aparell del PSC.

Actualitzat
L'exconsellera i exalcaldessa de Mollet, Montserrat Tura, ha explicat que la seva ambició és "guanyar les primàries per presentar-me a les eleccions i ser alcaldessa de Barcelona". Tura ha explicat que aquesta és la seva intenció en fer el pas per concórrer pel PSC a les pròximes eleccions municipals, citant com el seu model Pi i Sunyer i Pasqual Maragall, de qui ha recordat que després de la seva etapa com a alcalde va ser president de la Generalitat.

Montserrat Tura ha insistit a "Els matins" de TV3 que ha fet el pas amb la intenció que el seu partit reaccioni i contribueixi a fer que els veïns recuperin l'entusiame per la ciutat. En aquest sentit, l'exconsellera ha valorat el procés de primàries que ha arrencat afirmant: "La societat ha canviat. Els partits del segle XXI no  poden ser iguals als del segle XX". 

La precandidata del PSC a  l'alcaldia de Barcelona també ha considerat que "Barcelona és molt més que unes eleccions municipals" i per això pensa que és bo que certs canvis en les maneres de fer polítiques comencin a visualitzar-se a la capital catalana.

La precandidata del PSC a l'alcaldia de Barcelona diu que confia a remuntar les expectatives electorals del PSC si és l'alcaldable del partit a l'Ajuntament de Barcelona. En  declaracions a "Els matins" de TV3, Tura ha reiterat que ella no és la candidata de Zaragoza.

L'exconsellera oficialitza
que s'enfrontarà en primàries a Jordi Hereu per encapçalar les llistes socialistes de les eleccions del maig. Hereu respecta la decisió de Tura, que qualifica de valenta.

La resta de grups de l'Ajuntament critiquen el procés de primàries. El principal grup de l'oposició, CiU, acusa els socialistes d'utilitzar les eleccions municipals per resoldre els problemes de fons del partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut