Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament de Barcelona
Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament de Barcelona
Barcelona

CiU, ERC i el PPC creuen que les primàries confirmen la crisi al PSC

CiU, el PPC i ERC veuen les primàries del PSC per escollir candidat a l'alcaldia de Barcelona com una mostra de la crisi que viuen els socialistes catalans després de la desfeta en els comicis del 28 de novembre.

Actualitzat
El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, considera que les primàries entre l'exconsellera Montserrat Tura i l'actual alcalde, Jordi Hereu, seran un "espectacle" i ha afegit que simbolitzen la "degradació" del projecte socialista.

Des del PPC, el president del grup municial d'aquest partit a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha valorat que les primàries "confirmen la greu crisi interna del PSC" i ha afegit que són també una mostra que -ha dit- "la gestió d'Hereu ha estat nefasta".

El pronunciament del líder d'ERC al consistori de la capital catalana també ha anat en la mateixa línia. Jordi Portabella ha remarcat que els socialistes busquen un "revulsiu" per a la candidatura del PSC i assegura que la decisió de Tura de disputar la candidatura a Hereu no li ha sorprès.
Anar al contingut