Barcelona

Hereu no s'acoquina i anuncia que també aspira "a liderar la Barcelona progressista"

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha trigat tot just un parell d'hores a respondre a Montserrat Tura. Poc després de la roda de premsa en què l'exconsellera ha fet oficial que força les primàries al PSC per elegir l'alcaldable per Barcelona, Hereu, i malgrat els rumors de pressions per part de la direcció de la formació perquè es retirés, ha anunciat que manté la decisió de presentar-se "a liderar la Barcelona progressista". L'alcalde ha expressat el seu respecte pel pas endavant que ha fer Tura i ha afegit que espera "neutralitat" per part del partit. Segons Hereu, les primàries "si es fan bé" són una oportunitat per a Barcelona.

Actualitzat
Matí intens a la federació del PSC de Barcelona. I és que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha anunciat que es presenta a les primàries del PSC per escollir el candidat a les pròximes eleccions municipals. Ho ha fet després que la seva companya de partit Montserrat Tura confirmés oficialment que també fa el mateix pas endavant.

Hereu ha defensat la feina feta al capdavant de l'alcaldia de Barcelona i ha dit que veu la seva gestió "com un actiu i no com un passiu". Ha assegurat que treballarà "des de la base" i com un apassionat de la ciutat i que intentarà buscar amb humilitat el màxim de complicitats i suport dels ciutadans, en unes primàries que assegura afrontar amb "il·lusió" i "ambició".

Des de l'Ajuntament, on ha fet la roda de premsa, Hereu ha promès un discurs constructiu, en què parlarà de solucions i no de problemes, perquè "el més patètic d'una organització és que parli de si mateixa".

També ha enviat un missatge a la direcció del PSC: li ha demanat transparència i "neutralitat" en un procés que la formació ha decidit que estigui obert als simpatitzants i no només a la militància.

Pel que fa a la seva contrincant, Hereu ha expressat el seu màxim respecte per Montserrat Tura, a qui considera "una companya i no una rival", ha dit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut