Washington

Trump, a una nena de 7 anys: "Encara creus en el Pare Noel?"

RedaccióActualitzat

""Encara creus en el Pare Noel? Perquè als 7 ja és poc habitual". D'aquesta manera ha respost el president dels Estats Units, Donald Trump, a la trucada d'una nena de 7 anys.

El Comandament de Defensa Aeroespacial d'Amèrica del Nord (NORAD) fa cada Nadal un programa anomenat "Segueix Santa", que inclou una pàgina web on es pot seguir el viatge del Pare Noel i que mobilitza milers de voluntaris per explicar als nens on és Santa Claus.

Trump i la primera dama, Melania, van participar en la campanya i una de les trucades era de la petita Collman Lloyd, una nena de 7 anys. En un punt de la conversa, gravada per les càmeres, al president Trump pregunta al petit si encara creu en el Pare Noel i li comenta que "als 7 anys, això ja és marginal, oi?".

 

El diari "The Post and Courier" ha trobat la petita Collman. Els seus pares han explicat que la nena no va entendre que li volia dir Trump, que li va respondre que si que creia en el Pare Noel i que el dia 25 va obrir els seus regals amb la mateixa il·lusió de sempre.

La conversa va acabar amb Trump desitjant afecte i bon Nadal a la nena. Li demanava que es cuidés molt i que saludés la seva família: "Digues hola a tothom".


Crítiques i burles

El comentari de Trump ha aixecat crítiques i burles. Alguns han comparat el president amb el "Grinch", el personatge de ficció que odia el Nadal.

La xarxa s'ha omplert de tuits com el del guionista del programa de comèdia "The Daily Show amb Trevor Noah", Dan Mira:



El diari "The New York Times" fins i tot avisa els nens que no llegeixin l'article que han escrit sobre la trucada:


63 anys seguint Santa

Fins a 1.500 voluntaris han participat enguany en la campanya del NORAD per seguir el Pare Noel. També han respost els dubtes dels més petits: per què el ren Rudolf, que lidera el trineu, té el nas vermell; o quan és l'aniversari del Pare Noel o qui li porta a ell els regals.

La campanya és tota una tradició de Nadal. El Norad i el seu predecessor, el Comando de Defensa Aèria Continental (Conad), fa 63 anys que segueixen el Para Noel.

Ni el tancament de l'administració nord-americana han pogut acabar amb la tradició. El NORAD és una de les parts de l'administració que segueix operant per la seva importància estratègica.

ARXIVAT A:
NadalTrump Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut