La model ha estat portada de l'últim número de L'Officiel Monaco, que li ha dedicat un reportatge (Instagram Abby Choi @xxabbyc)

Troben esquarterada la influencer de 28 anys Abby Choi, una icona de la moda a Hong Kong

La policia ha detingut l'exmarit, l'excunyat i els exsogres per un crim que podria tenir motivació econòmica

Redacció/AgènciesActualitzat

La policia de Hong Kong ha trobat parts del cos esquarterat de la model i influencer xinesa de 28 anys Abby Choi, desapareguda dimecres passat.

El mòbil de l'assassinat seria la fortuna de la model, segons el cap de la policia de Hong Kong, Alan Chung, que ha explicat que han detingut la família política de la víctima, a qui acusen d'assassinat:

"Creiem que la víctima i la família de l'exmarit van tenir moltes disputes per grans sumes de diners. Alguns estaven descontents per com la víctima gestionava el seu patrimoni, i aquest hauria estat el mòbil per assassinar-la."

Els detinguts són l'exmarit d'Abby Choi, a qui van arrestar quan intentava fugir de la ciutat en vaixell, i els seus pares i germà --exsogres i excunyat de la model--.

De fet, l'últim que va veure la dona amb vida hauria estat justament el germà de la seva exparella, ara detingut, i que li feia de xofer.

La fortuna de la model, que ajudava econòmicament la família de l'exmarit, està valorada "desenes de milions de dòlars".
 

Una casa llogada per desfer-se del cos

Les restes eren en una nevera d'una casa de camp llogada per l'exsogre de la víctima, que, segons la policia, s'havia condicionat per fer d'escorxador.

La casa l'acabava de llogar l'exsogre de la influencer i no hi havia cap moble, cosa que fa pensar a la policia que la volien només per desfer-se del cos. A la nevera hi van trobar les cames de la víctima.

A l'interior hi havia una serra elèctrica, una picadora de carn i dues cassoles "sospitoses de contenir teixits humans", segons la policia, que estan sent analitzades per si hi troben restes biològiques de Choi.

I és que encara hi ha parts del cos de la víctima que no han aparegut, com el cap, el tors o les mans, segons ha anunciat a la premsa Chung.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)


També han escorcollat un cementiri proper, per si hi van llançar les parts del cos que encara no han localitzat.

La model ha estat la portada de l'últim número de la revista de moda L'Officiel Monaco, que li ha dedicat un ampli reportatge sobre la seva carrera i personalitat, les claus del seu èxit i com s'havia convertit en "icona de la moda".

Els detinguts passaran aquest dilluns a disposició judicial.

 

ARXIVAT A:
Hong Kong
Anar al contingut