Punt de l'accident a Sant Celoni
Punt de l'accident a Sant Celoni
Sant Celoni

Tres morts a l'AP-7 a Sant Celoni en un xoc entre un turisme i un camió

Aquest cap de setmana han mort en total cinc persones a les carreteres catalanes

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort en un accident de trànsit aquesta matinada a l'AP-7 a Sant Celoni, al Vallès Oriental. Es tracta d'un xoc entre un turisme i un camió en sentit sud, segons han informat els Mossos.

L'accident ha passat minuts abans de la una de la matinada, i ara se n'investiguen les causes. Tots els ocupants del cotxe han mort i el conductor del camió ha quedat il·lès. Cinc dotacions dels Bombers han intervingut per rescatar les víctimes mortals, que han quedat atrapades dins del vehicle.

Els morts són tres joves, segons apunten diverses fonts, dos de nacionalitat francesa i un tercer, turc. Durant més de 6 hores, s'han fet restriccions de trànsit.

Cap de setmana negre

Dues persones més han mort aquest cap de setmana en accidents de trànsit. Una és un home que anava en moto, cosa que eleva a 30 el nombre motoristes morts aquest any a les carreteres catalanes.

El motorista va caure dissabte a l'autopista C-32, a l'altura d'Arenys de Mar.

L'altra víctima és el conductor d'una furgoneta, que va perdre aquest diumenge la vida en un accident a la C-14, a Artesa de Segre, la Noguera. La furgoneta, que anava en direcció Lleida, va perdre el control per causes que no se saben, va topar contra un pas de camí de formigó i va quedar bolcada enmig de la calçada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut