Taxistes de Madrid cremen contenidors davant d'Ifema i bloquegen l'entrada a Fitur
Taxistes de Madrid cremen contenidors davant d'Ifema i bloquegen l'entrada a Fitur
Madrid

Taxistes de Madrid cremen contenidors davant d'Ifema i bloquegen l'entrada a Fitur

Milers de taxistes han tallat l'M-40 i es concentren al voltant del recinte firal de Madrid el dia que els reis han inaugurat la fira de turisme

RedaccióActualitzat

El tercer dia de vaga indefinida dels taxistes de Madrid ha començat amb protestes als voltants d'Ifema, el recinte firal on avui els reis inauguren la Fira Internacional de Turisme, Fitur. Milers de taxistes, que han dormit als seus vehicles, aparcats a prop del lloc dels fets, han cremat contenidors i han tallat l'M-40 per impedir l'entrada al recinte. Aquestes protestes tenen lloc davant d'un fort dispositiu policial, amb agents antidisturbis.
 

Els taxistes han cremat contenidors davant d'Ifema (Efe)


Els reis d'Espanya han inaugurat la 39a edició de la fira de turisme Fitur, que ha obert les portes aquest dimecres i que espera rebre la visita de 300.000 persones. Els reis han accedit al recinte per una porta lateral per inaugurar un dels esdeveniments més importants d'Europa dins del sector turístic.
 

El rei Felip VI i la reina Letizia durant la inauguració de Fitur (Efe)


Els taxistes de Madrid es van sumar a la vaga iniciada a Barcelona dijous passat per reivindicar que es regulin els VTC, vehicles de lloguer amb conductor. Aquesta matinada, els taxistes i el govern de Madrid han fet una reunió d'urgència que s'ha acabat sense acord. L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, s'ha ofert per col·laborar amb el govern d'Ángel Garrido per trobar una solució al conflicte.
 

Els taxistes de Madrid protesten als voltants d'Ifema (Efe)

 

Un taxista de Madrid continua en estat molt greu després de ser atropellat dimarts per un cotxe quan intentava tallar l'A-2. Els fets van passar quan un grup de taxistes intentava tallar l'autopista A-2 alertant els vehicles, però un cotxe va accelerar i va envestir el manifestant.

A Barcelona, els taxistes voten avui si abandonen la vaga després de l'última proposta del govern.

ARXIVAT A:
Mobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut